Comencem el nou any 2020 de la millor manera possible, amb música i acompanyant des de l’escenari a les seues majestats els tres Reyes mags que han arribat des d’orient a la nostra ciutat, Torrent, per a repartir il·lusió i regals a tots els xiquets. Segur que tots els xicotets de la casa hauran rebut tot el que van demanar en les seues cartes, però el primer regal va ser conéixer-los i veure’ls tan de prop.

Va ser un plaer cantar per a ells en la seua recepció la vesprada del 5 de gener en l’escenari en el qual rebrien més tard a tots els xiquets. Una gran cavalcada els va acompanyar durant el seu trajecte, amb danses, música, disfresses, inflables, un castellet i fins a un Zeppelin. Torrent es va bolcar a fer d’aquesta nit una nit molt especial, i estem orgullosos de tindre l’oportunitat d’haver participat d’ella.

Des d’ací volem agrair a l’organització de la cavalcada i a l’Ajuntament de Torrent per haver comptat amb nosaltres per a realitzar el concert.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/qtDIs34MET0" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>