Continuem amb les activitats en la Escola Coral de Torrent, amb més assajos i moltes més activitats programades que prompte anem a anar publicant.

Al març anem a participar en la presentació del llibre “30 anys d’ensenyament en Valencià a Torrent”, que es realitzarà en la Sala cívica de l’Antic Mercat de Torrent. Aportarem a l’acte el detall musical per a amenitzar l’esdeveniment. No t’ho pots perdre, apunta la data: 21 de març i l’hora aproximada del començament és a les 19.00h.

També tenim molta il·lusió a participar en la “XXXI Trobada d’escoles en Valencià” que se celebra enguany en la nostra ciutat, Torrent. Dins dels molts actes que es van a realitzar participarem donant un concert en un dels punts clau de Torrent. Més endavant us oferirem més informació sobre aquest tema.

De moment nosaltres continuem treballant perquè molts més de vosaltres ens conega. Ens veja i gaudi de la música. Podeu apuntar als vostres xiquets i no tan xiquets, per a participar en aquesta activitat que fomenta cada vegada més els valors positius de l’amistat, el treball en equip, la música i la diversió.

Apunta't!

No t’ho penses més, si tens entre 4 i 18 anys, apuntate als grups de l’escola i, si ja eres més adult també tenim un grup per a tu.

T’esperem. Una abraçada!