El llibre “30 anys d’ensenyament en valencià a Torrent” editat per l’oficina de promoció i ús de valencià del Ajuntament de Torrent es va presentar en la vesprada d’ahir en la sala cívica de l’Antic Mercat de Torrent, amb una sala abarrotada d’assistents que van gaudir de l’acte i de l’actuació de la Escola Coral de Torrent que, juntament amb un grup del col·legi Els Terretes, van oferir un xicotet concert de repertori en valencià que va agradar molt al públic.

Serra de Mariola i D’un temps d’un païs van ser els temes triats perquè els nostres xicotets aportaren la nota musical a l’acte al que va comptar amb la presència de l’alcalde Jesús Ros i la regidora d’educació i dinamització lingüística Patricia Sáez entre uns altres. Encara que alguns dels nostres xicotets van acabar la jornada una mica cansats, ho van passar genial en la seua actuació i ho van gaudir molt.

Una vegada més, els nostres xiquets demostren que poden fer-ho molt bé i que aprenen molt. Són grans artistes i ahir ho van demostrar una vegada més. Felicitats!