L’Escola Coral de Torrent com cada any ha volgut mostrar un aspecte alguna cosa diferent al clàssic nadal, que també està molt bé, però que ja hem fet molts anys i la nostra motivació ens espenta a fer cada any un espectacle amb un punt diferent que estem segurs que els encantarà al nostre públic.
Per a aquesta ocasió comptem amb la col·laboració dels nostres amics de Kobena & Ko que ens van sorprendre amb els seus ritmes africans amb percussions, balls i colorit tan característic d’aquesta cultura tan acollidora i interessant. A més organitzem un xicotet mercat ambulant al costat de l’associació sense ànim de lucre DEXDE (Design For Development) que treballa com a eina de millora i formació amb el comerç just i desenvolupament.

I amb tants valors positius com veiem fins ara, els nostres més xicotets aprenen i, millor encara, comprenen a través de l’exemple que nosaltres mateixos i les seues famílies els oferim. Aqueixos són els valors del Nadal. L’amor, l’amistat, la justícia, la felicitat, la família… I ho engalanem tot amb música. Música per a aprendre i per a gaudir. I per a fer gaudir alhora a tots els amics que van venir a veure un concert de nadal que, una vegada més va ser tan diferent com a especial.
Feliç any 2017 i que els bons sentiments seguisquen creixent
#cantarmola