Com cada fi de curs, l’Escola Coral de Torrent presenta un nou espectacle com a colofó al curs que, en este cas, ha sigut molt intens. Un curs el que hem fet moltes activitats, molts concerts i hem superat les nostres pròpies expectatives.

Presentem Florinda, una vaca lletera que vol ser pallassa. És el seu somni. I amb la seua història aprenem que per a complir els nostres propis sons i ser feliços hem de creure en nosaltres mateixos, atrevir-nos a perseguir eixe somni, treballar de valent. I tots sabem que treballar de valent en el que t’agrada, no és tant treball.

Un espectacle que en esta ocasió ha comptat amb un format un tant especial. Actors, projecció multimèdia, la banda de l’Escola Coral en directe, els xiquets i els seus pares.

Són estos últims els que van obrir el concert, amb un repertori de cançons molt bonic i molt ben cantat. Els comentaris que ens han arribat han sigut unànimes. -¿Porten tan poc de temps cantant? Perquè ho fan molt, molt bé. Ens ha agradat molt.- Sota la direcció de Violeta Ausina, el grup de pares de l’Escola Coral de Torrent va donar la talla una vegada més amb les seues veus, balls i moviments que pareixia que estiguérem davant d’un cor de llarga trajectòria.

Escola Coral de Torrent

Després va arribar el torn dels xiquets. Més de 80 xiquets van pujar a l’escenari amb tota la il·lusió i els seus uniformes de taques de vaca -de colors- davant de l’Auditori de Torrent davant d’un públic que omplia les butaques. Marçal va traure de passeig als seus vaquetes per l’assetjat de la seua granja per a començar a comptar-nos els sons de Florinda. Tati Vercher, Clara Martínez, Paz Muñoz i Sonia Ramírez com a protagonistes de la granja, projectada en una gran pantalla amb il·lustracions de Fernando Blasco. Un espectacular ball de tango amb Elena Blasco y Daniel Vega. La música en directe dels nostres músics, Charli Pérez, Júlia Navarro, Julia Dumes, Neus Fuster i Christian García com a pianista i director de l’escola, i dirigit per les directores dels grups Marta Ramírez i Tania Vega, van començar la cantata i tot va ser sobre rodes.

L’Escola Coral de Torrent amb els seus xiquets, fa una volta més i complix els seus objectius de difondre la música coral, transmetre els valors dels música i educar en valors als xiquets de la nostra ciutat. No vos diré molt més, molt millor si ho veieu en el següent vídeo.

Per la nostra part, volem agrair el suport de l’Ajuntament de Torrent i el personal de l’Auditori de Torrent per poder fer açò possible, pels nostres xiquets i pels nostres amics, familiar i veïns que gaudeixen amb allò que fem. Com Florinda.

Continuarem treballant de valent pels nostres sons i els dels nostres xiquets.

Bon estiu!

Ens veiem novament el 7 de setembre.