Ja estem de tornada i ja trobem a faltar els moments del aplec. Assajos, cançons, jocs, riures, balls… Per sort per a nosaltres tenim moltes fotos per a recordar-ho i per a compartir-ho amb vosaltres.

Un aplec amb l’Escola Coral de Torrent és més que un cap de setmana de jocs i enayos, d’igual manera que els nostres concerts tampoc són una sèrie de cançons separades per aplaudiments.

En els assajos treballem les cançons de memòria, les combinem amb gestos dramàtics, introduïm o vam crear textos per a acompanyar-les, balls, escenografia, música en directe amb diversos instruments, a voltes una banda completa, projeccions multimèdia. Creem una atmosfera que introdueix al públic dins d’una història. Per açò els hem cridat sempre “Espectacle coral”.

Un moment a un assaig

Un moment a un assaig

Aquest cap de setmana de aplec ens ha servit molt perquè se’ns ocórreguen moltes idees per al pròxim espectacle que ja està molt a prop. Els xiquets estan practicant les cançons i ja es noten els bons resultats, com és costum.

Les activitats dels aplecs les enfoquem més al fet que els xiquets es relacionen més entre si, creuen llaços emocionals, es divertisquen, amb la música com a mitjà. Nosaltres només posem els mitjans perquè ocórrega.

I el que més ens agrada és que ells, els xiquets, els encanta i tenen moltes ganes de repetir. Us deixem l’àlbum de fotos del aplec. Que ho gaudiu!

Anar a l'àlbum de fotos

Anar a l’àlbum de fotos