La Coral obri l’acte de presentació dels guanyadors dels Premis Literaris Ciutat de Torrent en la Casa de Cultura

Ahir a la vesprada, la Escola Coral de Torrent va participar en l’obertura de l’acte de presentació de les obres guanyadores dels premis literaris dins de la setmana de “Lletres Valencianes” en la casa de Cultura de Torrent, promoguts per l’Oficina de Promoció i ús del Valencià del Ajuntament de Torrent.

Un acte senzill i bonic en el qual els nostres xiquets, les seues famílies i tots els assistents han pogut gaudir d’una xicoteta selecció del repertori en llengua Valenciana. Les cançons, “Dóna, dóna” en la seua adaptació al valencià per l’equip de l’escola Coral i “Cantar és…” de Juli Hurtado han sigut una xicoteta mostra del treball que realitzen els nostres xiquets.

El regidor de Transparència, Activitats Lúdiques i Tradicionals, Alfred Costa va presentar l’acte i als participants enfront del públic. Volem agrair a les famílies i els seus xiquets la il·lusió amb la qual participen en totes les nostres activitats, i el pròxim assaig continuarem amb les cançons del repertori per a la Primavera Educativa.