10 del matí, un pati ple de xiquets corrent i jugant mentre ultimem els detalls per a oferir al públic que ve a veure’ns estrenar el nostre concert “Florinda, la vaca pallassa”. Estem en el Conservatori Municipal José Iturbi de València. Ací es viu la música. Tot emmarcat per l’ambient festiu de la Primavera Educativa (hashtag #primaveraeducativa) i la música ho embolica tot. Ací des de col·legis fins a grups com el nostre tenen cabuda per a mostrar el nostre treball i com es fa. Projectes nous o singulars que tenen ganes de participar activament en l’educació dels xiquets.

Taques de colors, els instruments preparats, les directores fan una fila ordenada amb els xiquets i comença l’espectacle. Marçal és l’encarregat de començar la cantata. “Florinda! On és la Florinda?” Ja està somiant desperta un altra vegada. El concert ha anat molt bé i estem molt contents amb el resultat. Com sabem, sempre hi ha marge de millora i per a final de curs tenim preparades noves sorpreses que esperem que us agraden.

Com sempre, esperem que hàgeu gaudit d’aquesta representació i donar l’enhorabona als vostres fills/as perquè són uns vertaders artistes!

Concert de Florinda al Conservatori José Iturbi de València

Concert de Florinda al Conservatori José Iturbi de València

 

Un moment de l'assaig de Florinda, la vaca pallassa a la seu de l’Escola Coral de Torrent

Un moment de l’assaig de Florinda, la vaca pallassa a la seu de l’Escola Coral de Torrent